Levertijd en verzendkosten


Wij betalen de verzendkosten, voor leveringen binnen Nederland en België berekenen wij geen verzendkosten. Ook zendingen naar Duitsland, Engeland en Frankrijk zijn kosteloos. Voor de rest van Europa zijn de verzendkosten vanaf € 4,95 en worden zichtbaar tijdens de bestelprocedure. De kosten voor het verzenden zullen worden toegevoegd tijdens het bestelproces. Verzendingen vinden standaard plaats met DPD Koeriers maar in voorkomende gevallen kan er ook gebruik gemaakt worden van pakketdiensten als PostNL en UPS. Bij verzending buiten Nederland en Belgie kun je ook kiezen voor Express verzending. De kosten verschillen per land en zijn zichtbaar tijdens de afrekenprocedure. Hier kun je de verzendmethode kiezen, standaard of het duurdere maar snellere Express.
 

Geen risico

Je loopt geen risico wanneer een pakket zoek mocht raken. Het pakket wordt volledig verzekerd naar je verstuurd.
 

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van het land waar het pakket naar verstuurd moet worden. Bestellingen op werkdagen voor 14.00 uur met verzending binnen Nederland en Belgie worden dezelfde werkdag nog verzonden en normaal gesproken de volgende dag bij je bezorgd. Op de dag van bezorging ontvang je van DPD een mail met daarin de verwachte bezorgtijd met een tijdvenster van 1 uur.

Verzendadres

Het pakket zal worden afgeleverd op het door jou opgegeven verzendadres en de koerier zal vragen om een handtekening voor ontvangst.