Levertijd en verzendkosten


Wij betalen de verzendkosten, voor leveringen binnen Nederland en België berekenen wij geen verzendkosten. Ook zendingen naar Duitsland, Engeland en Frankrijk zijn kosteloos. Voor de rest van Europa zijn de verzendkosten vanaf € 4,95 en worden zichtbaar tijdens de bestelprocedure. De kosten voor het verzenden zullen worden toegevoegd tijdens het bestelproces. Verzendingen vinden binnen Nederland standaard plaats met PostNL en in België met DPD.
 

Geen risico

Je loopt geen risico wanneer een pakket zoek mocht raken. Het pakket wordt volledig verzekerd naar je verstuurd.

 

Levertijd

Bestellingen op werkdagen voor 15.00 uur met verzending binnen Nederland en Belgie worden dezelfde werkdag nog verzonden en normaal gesproken de volgende dag bij je bezorgd. Op de dag van bezorging ontvang je van PostNL een mail met daarin de verwachte bezorgtijd met een tijdvenster van 1 uur.


Aflevering bij een Parcelshop

Het pakket zal worden afgeleverd op het door jou opgegeven verzendadres. Weet je niet zeker of je thuis bent? Dan kun je je bestelling ook laten afleveren bij een van de 3000 PostNL Parcelshops. Belgische klanten kunnen kiezen voor de dichtsbijzijnde DPD Parcelshop.