Geen verzendkosten


Voor leveringen binnen Nederland en België berekenen wij geen verzendkosten. Ook zendingen naar Duitsland, Engeland en Frankrijk zijn kosteloos. Voor de rest van Europa zijn de bezorgkosten € 4,95 en voor alle overige landen € 9,95. De kosten voor het verzenden zullen worden toegevoegd tijdens het bestelproces. Verzendingen vinden standaard plaats met KDZ Koeriers www.kdz.nl maar in voorkomende gevallen kan er ook gebruik gemaakt worden van pakketdiensten als PostNL, DPD, GLS, DHL, UPS en Fedex. Bij verzending buiten de Benelux kunt u ook kiezen voor Express verzending. De kosten verschillen per land en zijn zichtbaar tijdens de afrekenprocedure. Hier kunt u uw verzendmethode kiezen, standaard of het duurdere maar snellere Express.
 

Geen risico

Het pakket wordt volledig verzekerd verstuurd.
 

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van het land waar het pakket naar verstuurd moet worden. Producten binnen Nederland en Belgie die op werkdagen voor 14.00 uur worden besteld zijn worden dezelfde werkdag nog verzonden.

Verzendadres

Het pakket zal worden afgeleverd op het door u opgegeven verzendadres en de koerier zal vragen om een handtekening voor ontvangst.