Kies uw taal
Sinds 2005 de beste service al bijna 20 jaar!
Betaal achteraf 30 dagen na ontvangst
Eenvoudig retour 60 dagen bedenktijd
Sinds 2005 de beste service al bijna 20 jaar!

Ruilen binnen 60 dagen. Niet goed? Geld terug

Bij WatchXL heb je een uitgebreide zichttermijn van 60 dagen in plaats van de in Nederland wettelijk vastgelegde zichttermijn van 14 werkdagen. Mocht het door jou bestelde artikel niet aan jouw verwachtingen voldoen dan kun je het artikel binnen een termijn van 60 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons retour sturen.

Retourneren is makkelijk

Retourneren is makkelijk en kun je doen met het retourformulier dat we bij je bestelling leveren. Let er wel dat het artikel ongebruikt en niet gedragen mag zijn en nog voorzien van alle labels en folies. Schakelbanden mogen niet ingekort zijn.

Ruilen of geld terug

Je kunt jouw artikel naar WatchXL retourneren en eventueel omruilen voor een ander artikel of gewoon je geld terug ontvangen. De artikel(en) kun je samen met de factuur en het ingevulde retourformulier retour sturen naar onderstaand adres. Na ontvangst en controle van de retourzending zullen wij vaak dezelfde dag het geld nog terugstorten of een ander artikel opsturen.

Retouradres WatchXL:
WXL Logistics
Retouren
Klompmakerstraat 3d
9403 VL Assen

Bestellingen annuleren

Jij hebt het recht jouw bestelling tot 60 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Jij hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar WatchXL zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van de vervoerder. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Zorg je ervoor dat de zending voldoende gefrankeerd en verzekerd is? 

Alleen artikelen die ongebruikt en compleet zijn kunnen geruild of gecrediteerd worden. Retour gestuurde artikelen die niet aan deze voorwaarden voldoen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Download hier het retourformulier.

Copyright © 2005-2024 - WatchXL Horloges - Vragen? Bel 0592-707213 Algemene voorwaarden Privacy policy