Kies uw taal
Sinds 2005 de beste service al bijna 20 jaar!
Betaal achteraf 30 dagen na ontvangst
Eenvoudig retour 60 dagen bedenktijd
Sinds 2005 de beste service al bijna 20 jaar!

Gratis verzending

Wij betalen de verzendkosten voor je! Voor leveringen binnen Nederland en België berekenen wij geen verzendkosten. Voor de rest van de landen rekenen we een bijdrage in de verzendkosten vanaf € 4,95. De exacte kosten worden zichtbaar tijdens de bestelprocedure. Zendingen binnen Nederland en België worden standaard uitgevoerd door PostNL en zendingen naar overige landen met UPS.

Voor 15.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden

Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur bestelt met verzending binnen Nederland en België dan wordt je bestelling dezelfde dag nog ingepakt en meegegeven met PostNL. Op de dag van bezorging ontvang je een mail en is het verwachte bezorgvenster zichtbaar. PostNL bezorgt standaard op maandag tot en met zaterdag, zondag is er geen bezorging.

Geen risico: je pakket is verzekerd

Je loopt geen enkel risico wanneer je pakket onverhoopt zoek mocht raken. Het pakket wordt op onze kosten volledig verzekerd naar je verstuurd.

Aflevering bij een PostNL pakketpunt

Je pakket zal worden afgeleverd op het door jou opgegeven bezorgadres. Weet je niet zeker of je thuis bent? Dan kun je je bestelling ook laten afleveren bij een van de ruim 3.000 PostNL Pakketpunten waar je het dan later op de dag kunt afhalen. De PostNL afhaalpunten zijn zichtbaar in het bestelproces en je kunt kiezen voor het afhaalpunt welke jou het beste uitkomt.

Je pakket ‘s avonds laten afleveren

Kies voor PostNL Avondbezorging* en je pakket wordt standaard in de avond bezorgd tussen 18.00 en 22.00 uur.

Ontvangstbevestiging per e-mail

Heb je een bestelling geplaatst? Dan krijg je altijd een ontvangstbevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Ook de Track&Trace informatie krijg je per mail.

Geen bevestiging ontvangen?
Controleer voor de zekerheid de spam-map van je e-mail, het gebeurt regelmatig dat bevestigingen daarin terechtkomen of dat bezorging langer duurt dan normaal. 
Kun je de bevestiging toch niet vinden? Bel of mail ons en we kijken het graag voor je na! We zijn op werkdagen bereikbaar van 10.00-16.00 uur. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via Facebook Messenger.

  

* helaas niet beschikbaar in België

Copyright © 2005-2024 - WatchXL Horloges - Vragen? Bel 0592-707213 Algemene voorwaarden Privacy policy