Ruilen binnen 30 dagen. Niet goed? Geld terug.


In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 7 werkdagen. Bij ons heeft u echter een uitgebreide zichttermijn van 30 dagen. Mocht het door u bestelde artikel niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u het artikel binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons retour sturen.
 
Het artikel dient ongebruikt en niet gedragen te zijn en voorzien van alle labels en folies. U kunt dan een ander artikel uitkiezen of gewoon uw geld terug ontvangen. De artikel(en) kunt u samen met de factuur en het ingevulde retourformulier retour sturen naar onderstaand adres. Na ontvangst en controle van de retourzending zullen wij vaak dezelfde dag het geld nog terugstorten of een ander artikel opsturen.

Retouradres:

WatchXL
Retouren
Klompmakerstraat 3d
9403 VL Assen

De portokosten voor het terugsturen zijn voor uw rekening tenzij er door ons een fout is gemaakt, dan worden de verzendkosten achteraf met u verrekend. Zorgt u ervoor dat de zending voldoende gefrankeerd en verzekerd is?

Alleen artikelen die ongebruikt en compleet zijn kunnen geruild of gecrediteerd worden. Retour gestuurde artikelen die niet aan deze voorwaarden voldoen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Download hier het retourformulier.