Wordt verwacht: TW Steel Solberg World Champion Edition horloges

TW Steel Petter Solberg horloge collectie nieuw
TW Steel komt binnenkort met een nieuwe horlogecollectie: de Petter Solberg World Champion Edition horloges. De uurwerken worden een eerbetoon worden aan drievoudig wereldkampioen rally rijden: Petter Solberg. Wanneer ze verschijnen, hoeveel het er zijn en hoe ze eruit gaan zien is nog niet bekend. Wat we al wel weten is dat deze horloges unieke ingrediënten krijgen die alles te maken hebben met focus, snelheid en adrenaline! Uiteraard kun je deze speciale TW Steel horloges nu al bestellen bij WatchXL! PRE-ORDER NOW>>>

 

Wie is Petter Solberg?

Voor liefhebbers van de rally sport zal de naam Solberg niet onbekend voorkomen maar het kan natuurlijk goed zijn dat je nog nooit van deze Noorse rallyrijder hebt gehoord.
De uit het Noorse Askim afkomstige Petter (45) begon al zeer jonge leeftijd besmet met het rally virus. Niet zo vreemd gezien het feit dat ook zijn ouders meededen aan bill cross-wedstrijden, een soort crazy race-achtige variant van het rally rijden.

 

Kampioen in twee FIA disciplines

TW Steel Solberg World Champion EditionIn zijn carrière heeft Petter mooie palmares op zijn naam kunnen schrijven, waaronder de titel wereldkampioen.
Een motorsportlegende die als eerste coureur ooit kampioen werd in twee FIA disciplines, World Rally en World Rallycross.
Petter beheerst elk voertuig op wielen en met motor: zijn skills en prestaties zijn ongeëvenaard én zijn brede glimlach nooit aflatend.

 

Mister Hollywood

De Noor nam deel aan een groot aantal rally races in onder meer; Wales, Zweden, Italië en New Zeeland. Dit bleef niet snel ongemerkt. Petter is daarnaast een opvallende verschijning die door uiterlijk vertoon en karakter soms “Mister Hollywood” wordt genoemd.

 

Horloges met bijzondere ingrediënten

We zijn erg nieuwsgierig hoe de nieuwe TW Steel horloges eruit gaan zien. We hopen op excentrieke, opvallende uurwerken die passen bij het karakter van Petter. Wat we al wel weten is dat de horloges ingrediënten krijgen waarmee Petter zijn triomfen behaalde: focus, snelheid en adrenaline.

 

TW Steel: belichaming auto- en motorsport

TW Steel maakt een goede keuze met dit eerbetoon aan deze Noorse coureur. Zoals TW Steel ook al bij eerdere modellen liet zien belichaamt het Nederlandse horlogemerk de rauwe en snelle wereld van de motorsport. Van MotoGP, Formule 1 tot Rally.

Meer info volgt binnenkort op onze website over updates modellen en leverbaarheid.
Foto’s: TW Steel.