WatchXL Horlogenieuws

Het laatste horlogenieuws

 • Klaar voor Dakar 2018 met de nieuwe TW Steel Coronel Dakar horloges

  De kogel is door de kerk. Tim en Tom Coronel gaan opnieuw meedoen aan de Dakar Rally en dat levert twee geweldige TW Steel Coronel Dakar Rally horloges op!

  TW Steel TS8 Dakar Coronel TW Steel TS8 Dakar Coronel 2018

  Die horloges zijn dit jaar weer ongelofelijk tof. TW Steel heeft samen met Tim en Tom de TW975 en de TS8 ontworpen. Opvallend is aanwezigheid van de kleur oranje. Voor de TW975 is een Volante horloge als basis genomen. Met zijn bruine leren band en klassieke ronde vorm is het een stoer en stijlvol horloge geworden. De TS8 is sportiever. Voor dit model is een Grandeur Tech horloge uitgekozen. Het is groot, stoer en opvallend. Beide XL horloges worden in een gelimiteerde oplage van 500 op de markt gebracht.

  De Dakar Rally van 2018 is de elfde keer dat TW Steel als partner van het Coronel Dakar Team aan de start staat. Tim Coronel deed alle voorgaande tien edities mee, waarvan hij acht keer de finish wist te bereiken. De afgelopen twee jaar wist hij zowel de solo als de lichtgewicht klasse op zijn naam te schrijven. Maar dit jaar zal hij niet solo rijden. Hij stapt samen met zijn broer in een auto.

  TW Steel TW975 Coronel Dakar 2018 De TW Steel TW975 Coronel Dakar 2018 heeft als basis een Volante horloge

  Dat Tom Coronel in januari voor de vijfde keer aan de Dakar Rally meedoet, mag een klein wonder heten. Na een dramatische eerste rally in 2009, waarin hij samen met Tim reed, was hij er helemaal klaar mee. Nooit zou hij meer terugkeren in de zwaarste rally ter wereld. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. In 2015 was hij terug. Als coureur én cameraman. Het leverde deze unieke documentaire op:

  TW Steel Coronel Dakar horloges: unieke horloges

  De Dakar 2018 horloges zijn met recht unieke horloges te noemen. Van zowel de TW Steel TS8 als de TW Steel TW975 zijn slechts 500 exemplaren gemaakt. Dat zijn er echt weinig te noemen, als we kijken naar de enorme aantallen fans die beide coureurs hebben. Zo volgen ruim 900.000!!! mensen Tom Coronel op Facebook. Broer Tim heeft op Instagram 125.000 volgers! Die twee mannen zijn mateloos populair, net als hun horloges.

  Hoewel de Coronel Dakar horloges pas in december op de markt komen, kun je ze nu alvast bestellen. Dan wordt jij gegarandeerd de eigenaar van een van deze twee geweldige horloges.

 • TW Steel Pink Ribbon horloges: vechten tegen borstkanker

  TW Steel en Pink Ribbon gaan samen het gevecht tegen borstkanker aan. Met twee speciale horloges gaat het Nederlandse merk bijdragen aan dit bijzondere goede doel. En omdat wij volledig achter dit doel staan, gaan we zelf een extra bijdrage leveren per Pink Ribbon horloge dat wij verkopen.

  TW Steel Pink Ribbon special editions TW Steel komt met twee Pink Ribbon special edition horloges

  Speciaal voor deze actie zijn de TW Steel TW972 en TW973 ontworpen. Twee 45 millimeter horloges waarin de kleur roze, de kleur van Pink Ribbon, domineert. De horloges kosten 249 euro. TW Steel maakt bijna 40 euro per horloge over naar het goede doel.

  En wat doen wij?

  TW Steel TW972 Pink Ribbon horloge TW Steel TW972

  Iedereen kent wel iemand die is getroffen door borstkanker. En we weten allemaal hoe verschrikkelijk deze ziekte is. Daarom zijn wij er trots op dat wij dealer zijn van TW Steel, dat besloten heeft zich in te zetten voor dit doel. Omdat wij pal achter deze actie staan, hebben wij besloten om zelf ook een bijdrage te doen. Van elk Pink Ribbon horloge dat in onze shop wordt verkocht, maken wij 24 euro over naar deze organisatie.

  Wat is Pink Ribbon?

  TW Steel TW973 Pink Ribbon horloge TW Steel TW973

  Het zijn treurige cijfers. Een op de zeven Nederlandse vrouwen krijgt borstkanker. In totaal hebben 150.000 mensen borstkanker (gehad). Jaarlijks overlijden 3.000 mensen aan de gevolgen hiervan. En voor al die vrouwen die deze vreselijke ziekte gelukkig wel overleven is de impact enorm.

  Pink Ribbon zet zich in voor patiënten en oud-patiënten. De organisatie zamelt geld in om projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker te financieren. Zij streeft er naar om (ex) borstkankerpatiënten een beter en langer leven te bieden.

  Met unieke extra horlogeband

  Voor de Pink Ribbon horloges is TW Steel teruggevallen op de populaire Volante collectie. Dit model bezit een zeer betrouwbaar Miyota 2415 quartz uurwerk. De horloges beschikken over een datumvenster, lichtgevende wijzers, mineraalglas met een saffier toplaag en ze zijn tot 100 meter waterdicht. Beide modellen worden geleverd met een unieke extra roze band van textiel.

  TW Steel Pink Ribbon extra horlogeband Bij de Pink Ribbon horloges krijg je een extra roze horlogeband

  TW Steel en de strijd tegen kanker

  Het is niet de eerste keer dat TW Steel zich inzet voor de strijd tegen kanker. In 2013 kwam het Nederlandse merk met de TW915 Love Life Fight Cancer. Met dit horloge werd geld ingezameld voor de Fight Cancer organisatie, een onderdeel van KWF Kankerbestrijding.

 • De allerlaatste TW Steel Marc Coblen horloges

  Heb jij nog geen TW Steel Marc Coblen horloge? Nee, we willen geen paniek zaaien. Maar de horloges zijn zo populair dat er nog slechts een klein aantal van te koop is.

  Hoe is dit mogelijk?

  Begin 2017 komt TW Steel uit het niets met een nieuwe serie horloges: de Marc Coblen editions. Stoere klokjes voor mannen en vrouwen die je eenvoudig kunt veranderen door er een andere bezel of band aan te zetten. Maar vooral de scherpe prijzen maken de horloges onweerstaanbaar.

  TW Steel TWMC66 Marc Coblen horlogeset TW Steel TWMC66 Marc Coblen is verkrijgbaar als horlogeset

  Vanaf het begin is het duidelijk, de TWMC horloges zijn er slechts in een kleine oplage. Op = op! Maar dat ze na enkele maanden al op veel plekken uitverkocht zijn, dat had waarschijnlijk niemand verwacht.

  In onze shop vind je nog tal van modellen. Van 50 millimeter grote XL horloges zoals de TWMC67 tot de iets kleinere 45 millimeter modellen als de TWMC31.

  Neusje voor scherpe aanbiedingen

  TW Steel TWMC57 Marc Coblen horlogeset TW Steel TWMC57 Marc Coblen horlogeset

  Waarom hebben wij nog zo'n ruim aanbod? Omdat wij een neusje voor aanbiedingen hebben. Wij hebben op het juiste moment nog eens extra ingekocht, omdat de vraag naar deze horloges zo groot is. En wij jullie graag aan een mooi, goed en betaalbaar horloge helpen.

  De nieuwwaarde van een TW Steel Marc Coblen horloge is minimaal 469 euro. In onze shop vind je de horloges al vanaf 189 euro.

  Wat is een TW Steel Marc Coblen horloge?

  Misschien ken je het merk Marc Coblen nog. In onze shop hebben we er nog enkele staan. Dit merk was van de ontwerpers van TW Steel. Maar na enkele jaren hebben zij besloten om zich volledig op TW Steel te richten. Van alle resterende Marc Coblen horloges zijn daarom TW Steel horloges gemaakt.

  Innovatief

  De Marc Coblen edition horloges onderscheiden zich door hun innovatieve karakter. Alle modellen hebben een basishorloge, waarvan de lunette en de horlogeband heel eenvoudig is te veranderen. De horloges zijn daarom ook in een set verkrijgbaar, met extra banden en lunettes. Binnen twee minuten kun je jouw horloge een compleet uiterlijk geven.

  Op alle Marc Coblen horloges geven wij twee jaar fabrieksgarantie. Mocht er iets mee aan de hand zijn binnen de garantievoorwaarden, dan wordt het probleem opgelost door TW Steel.

 • Einzeiger horloges zijn helemaal terug

  Einzeiger horloges, misschien heb je er nog nooit van gehoord. Dan wordt dat de hoogste tijd. Want de echte horlogeliefhebbers is het vast opgevallen. De eenwijzerige horloges worden steeds populairder. Een gloednieuw merk dat gespecialiseerd hierin is Jcob. En vanaf nu zijn Jcob horloges bij ons verkrijgbaar.

  De naam geeft het eigenlijk al aan. Einzeiger horloges hebben slechts een wijzer. En met die wijzer geeft het zowel de minuten als de uren weer.

  Jcob JCW002-SS01 Einzeiger horloge Op dit Jcob horloge is het nu 01.22 uur

  Hoe werkt een Einzeiger horloge precies?

  Een eenwijzerig horloge heeft eigenlijk dezelfde wijzerplaat als een 'normaal' horloge. In de meeste gevallen is de wijzerplaat verdeeld in 12 uren, een enkel horloge zelfs in 24 uren. Wij kijken hier naar de wijzerplaten die verdeeld zijn in 12 uren. In 12 uur tijd gaat de wijzer een keer helemaal rond.

  Maar hoe kun je de tijd aflezen? Daarvoor staan er streepjes tussen de hele uren. De langere streepjes geven de kwartieren aan, de kleine streepjes daar weer tussen markeren een periode van 5 minuten. Zo doet de wijzer van het horloge er een uur over om van bijvoorbeeld de 12 naar de 1 te gaan. Onderweg geeft hij tot op 5 minuten nauwkeurig aan hoe laat het is.

  Nederlander helpt Einzeiger horloges om zeep

  Dat klinkt best wel cru. Maar het is wel waar. De Nederlander Christiaan Huygens staat internationaal bekend als de uitvinder van het ankergang. En dat betekende de ondergang van de eenwijzerige horloges.

  Aan het eind van de Middeleeuwen willen mensen de tijd weten. Dat kan in eerste instantie via kerkklokken. De Duitser Per Henlein is de eerste die aan het begin van de 16e eeuw een draagbaar horloge weet te maken met een veermechanisme. Het is het eerste Einzeiger horloge.

  Als Christiaan Huygens rond 1675 het ankergang uitvind, kunnen horloges ineens veel precieser worden gemaakt. De ene wijzer maakt plaats voor twee wijzers, waarmee ook de minuten kunnen worden weergeven. Het duurt jaren voor het nieuwe pricipe in zwang raakt. Maar met de komst van het ankergang komt langzamerhand wel een einde aan de eenwijzerige horloges.

  Ben je geïnteresseerd in de gehele geschiedenis van het horloge? Kijk hier.

  Terugkeer naar één wijzer

  Terwijl in de jaren tachtig van de vorige eeuw steeds meer mensen een digitaal horloge gaan dragen, komt er ook een tegenbeweging op gang. Botta wordt als het eerste merk gezien dat midden jaren tachtig weer begint met het produceren van Einzeiger horloges. Een kleine trend is geboren.

  De Botta Uno, het zegt je misschien niet zoveel. Want hoewel Botta het eerste merk was dat zich op horloges met een wijzer stort, zijn zij niet de bekendste. Dat is ongetwijfeld MeisterSinger. Een ding hebben deze merken gemeen. Je betaalt minimaal 500 euro voor een horloge.

  Einzeigers bij WatchXL

  Als webshop komen wij rond 2012 in aanraking met Einzeiger horloges. Wij worden officieel dealer van het Nederlandse merk Lenzers. Voor een scherpe prijs weten zij kwalitatief hoogwaardige horloges te maken. De eenwijzer horloges gaan als warme broodjes over de toonbank. Helaas houdt Lenzers op te bestaan. Dat betekende voor ons dat we op zoek moesten naar een alternatief.

  Een alternatief vinden blijkt niet makkelijk. Belangrijk vinden wij dat de horloges betaalbaar moeten zijn, maximaal 250 euro, en ze moeten kwalitatief hoogwaardig zijn. Die combinatie was moeilijk te vinden. Maar het is gelukt!

  Jcob logo

  Heb je ooit van Jcob horloges gehoord?

  Die kans achten we erg klein. Jcob horloges is een nieuwe producent van Einzeiger horloges. Maar vanaf het begin is voor ons duidelijk dat deze horloges voldoen aan alle eisen die wij stellen. Mooie horloges, kwaliteit en een scherpe prijs.

  Jcob horloges heeft een prachtige serie horloges ontworpen. Stijlvol, opvallend, sportief en modebewust. Voor iedereen die van een iets ander horloge houdt zit er iets bij. De horloges zijn 45 millimeter groot en beschikken over een Japans Miyota uurwerk. Daarnaast zijn ze voorzien van gehard mineraalglas en is deksel geschroefd. Alle eisen waaraan een goed horloge moet voldoen in onze ogen. Met een prijs vanaf 199 euro zijn ze bovendien bijzonder goed geprijsd.

  Verdien 70 euro terug

  Wil jij kennismaken van Jcob horloges? Dit is het moment. Na aanschaf van een Jcob Einzeiger kun je de hele maand oktober geld terugverdienen. Tot maar liefst 70 euro. Het enige dat je hiervoor moet doen is een review schrijven of een bericht op social media plaatsen. Kijk hier hoe de actie precies werkt.

 • TW Steel Red Bull Max Verstappen horloge?

  TW Steel TW967 Red Bull Holden chronograaf horloge TW Steel TW967 Red Bull

  Een TW Steel Max Verstappen horloge? Dat zou toch ongelofelijk tof zijn, zo droomden vele horlogeliefhebbers enige tijd geleden bij ons op Facebook. Helaas, dat zit er (nog) niet in. Maar nu is er wel een supertoffe TW Steel Red Bull edition.

  Nee, het horloge heeft niets met het Red Bull F1 team te maken. En nee, ook niets met Max Verstappen. De TW Steel TW967 is gemaakt voor het Australische Red Bull Holden Racing Team, waar het Nederlandse horlogemerk Official Timekeeping Partner van is.

  In de kleuren van Red Bull
  De TW967 is natuurlijk gemaakt in de kleuren van Red Bull. Voor het model is een Volante gekozen, de nieuwe TW Steel serie die gebaseerd is op de autoracesport. De wijzerplaat, die gemaakt is van ultralicht koolstof, is voorzien van een chronograaf. Daarnaast heeft het ook een datumvenster. Met een diameter van 48 millimeter is de TW967 een lekker groot horloge, zoals we van TW Steel gewend zijn.

  Deksel TW Steel TW967 Red Bull Holden horloge Deksel van de TW Steel TW967

  Red Bull Holden team
  Het Red Bull Holden team is in Autralië een begrip. Het staat bekend als het meest onverschrokken Australische raceteam aller tijden. Het team racet in de ongelofelijk populaire V8 Supercars klasse. Sinds 2013 is Red Bull de grote sponsor van het team. Sinds die tijd zijn twee titels door de coureurs gewonnen en drie constructeurstitels gepakt.

  Volante horloges
  TW Steel heeft voor de TW967 de populaire Volante horloges als basis genomen. De Volante horloges combineren een klassieke ronde kast met een moderne uitstraling. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door de racewereld, wat terug is te zien in de horloges. Wat verder opvalt aan de horloges is de horlogeband van textiel, iets wat TW Steel voorheen eigenlijk niet kende. Ook het Red Bull Holden horloge heeft zo'n band. Uiteraard in het blauw en met rode stiksels.

  Wil jij de show stelen met een TW Steel Red Bull horloge? Tot nu toe had je hiervoor naar Australië moeten reizen. Maar nu zijn er enkele exemplaren naar Nederland onderweg en wij hebben daar de hand op weten te leggen. Het horloge kost 299 euro. Begin december verwachten we het horloge te kunnen leveren. Bestel hem nu alvast hier.

 • Jcob horloges: nieuw, stijlvol, tijdloos en slechts één wijzer

  Jaaaah!!! We mogen het eindelijk bekend maken. Vanaf vandaag zijn wij exclusief dealer van Jcob horloges. Grote kans dat je er nog nooit van gehoord hebt. Dit merk, gespecialiseerd in Einzeiger horloges, is namelijk helemaal nieuw.

  Jcob Einzeiger horloges Vanaf nu verkrijgbaar bij WatchXL: Jcob Einzeiger horloges

  Einzeiger horloges?
  Jazeker, horloges met slecht één wijzer. Ze bestaan. Of eigenlijk gezegd, de horloges worden steeds populairder sinds ze sinds midden jaren tachtig worden geproduceerd. Misschien heb je wel eens van MeisterSinger gehoord, het bekendste merk onder de eenwijzerige horloges. Maar daar betaal je bij het goedkoopste model al snel 600 euro voor.

  Jcob JCW003-LS01 Einzeiger horloge Jcob JCW003-LS01

  Gelukkig is er nu ook een betaalbaar alternatief. Tot voor enkele jaren geleden hadden wij Lenzers horloges in onze shop. Helaas, dit merk is verdwenen. Daarom zijn we superblij dat we nu Jcob horloges gaan verkopen. Want betaalbaar, dat zijn de Jcob Einzeigers. Al vanaf 199 euro heb je er een in onze shop.

  Wat voor kwaliteit levert Jcob?
  Hartstikke leuk zo'n scherpe prijs. Maar uiteindelijk wil je een horloge dragen dat jaren meegaat. En dat zit met dit nieuwe merk helemaal goed. Het beschikt over een Miyota uurwerk, heeft een roestvrijstalen kast, gehard mineraalglas en de deksel is geschroefd. Daarnaast heb je de keuze uit stijlvolle sterke leren horlogebanden of een moderne Milanese stalen band. Alles wat je mag verwachten van een horloge in deze prijsklasse.

  Jcob JCW002-SS01 Einzeiger horloge Jcob JCW002-SS01

  Een horloge is een sieraad dat jaren meegaat. Dat zit met deze Einzeiger horloges helemaal snor. Ze hebben een stijlvolle tijdloze uitstraling. En wil je op den duur toch iets anders? Met een andere horlogeband maak je al een enorm verschil. Alle banden voor dit horloge beschikken over een quick release system, een pinnetje waarmee je eenvoudig de band van het horloge haalt. En natuurlijk zet je een andere band er net zo eenvoudig weer aan.

  Verdien 70 euro met de aankoop van jouw Jcob
  Ben je net zo enthousiast over de Jcob horloges als wij? Tot en met 31 oktober 2017 hebben we een geweldige actie. Hiermee kun je 70 euro terugverdienen op de aankoop van jouw Jcob. Hoe? Dat leggen we hier uit.

 • Hugo Boss horloges met korting

  Hugo Boss HB1512921 Aeroliner Hugo Boss HB1512921

  Zoekt u Hugo Boss horloges met korting? Vanaf nu hebben wij prachtige aanbiedingen.

  Jaren geleden vond je in onze shop al tientallen modellen van het merk. Nu zijn ze terug. En deze keer kunnen we jou extra laten genieten van forse kortingen.

  Van kleding tot parfum en schoenen. Bij het Duitse merk weten ze hoe een man over straat hoor te gaan. Een Hugo Boss horloge vormt de perfecte accessoire om het image te completeren. Maar waarom zou je er extra voor betalen, als je het ook in de sale kunt kopen?

  Hugo Boss HB1513080 Driver Hugo Boss HB1513080

  Wij zijn op zoek gegaan naar populaire modellen tegen een scherpe prijs. En die hebben we gevonden in de Driver, Ikon en Aeroliner collectie. Sportieve chronograaf horloges met oog voor details. In onze shop vind je horloges met een stalen band, textiel band en leren band. Van roségouden kasten tot PDV zwarte kasten. Allemaal van de kwaliteit waar Hugo Boss voor staat.

  De kortingen op de prachtige Hugo Boss horloges in onze shop lopen op tot 150 euro. De horloges zijn verkrijgbaar vanaf 209 euro. Profiteer nu en bekijk al onze modellen.

 • Zomervakantie voorbij, er komen mooie tijden aan

  De zomervakanties zijn zo goed als voorbij. Prettig. Nou ja, wij houden hier ook echt wel van vakantie vieren. Maar de vooruitzichten voor de komende maanden zijn zo mooi. En dat heb ik het niet over het weer.

  In de afgelopen weken was het stil in onze webshop. Alles liep rustig verder, maar er verschenen geen nieuwe horloges. Laat staan dat we een nieuw merk toevoegden. Wel zetten we bijvoorbeeld op een rijtje wat de TW Steel TW964 Coronel Dakar Rally zo populair maakt.

  Maar met het einde van augustus in zicht kwamen er zo ineens vijf nieuwe horloges bij. De Tauchmeister T0308 in drie verschillende versies en de TW Steel VS41 en TW Steel VS42. En daarmee lijkt de komkommertijd hier ook ten einde.

  Het is nog niet helemaal zo ver, maar binnen enkele weken gaan wij iets nieuws doen. We gaan iets doen dat zo tof is, dat we er nog niet over mogen praten. En geloof ons, dat valt niet mee. Toch kunnen we het niet laten om een tipje van de sluier op te lichten. Word je al enthousiast?

  Word jij al enthousiast van wat je hier ziet? Word jij al enthousiast van wat je hier ziet?

  UPDATE
  We mogen praten! Eindelijk. We hebben een merk aan onze shop toegevoegd. Weet je misschien nog dat wij ooit dealer waren van Lenzers Einzeiger horloges? Helaas, Lenzers bestaat niet meer, maar de Einzeiger horloges zijn terug in onze shop!

 • Jij bepaalt: wie wint de TW Steel TW1300?

  TW Steel TW1300 Wie wint deze TW Steel TW1300?

  Op Facebook vroegen wij waarom jij de TW Steel TW1300 zou moeten winnen. We kregen ruim veertig reacties binnen.  En nu mag jij beslissen wie er wint.

  Kiezen is moeilijk, zeggen ze. Nou, dat kunnen wij beamen. Goede redenen genoeg kwamen er voorbij van deelnemers die precies weten waarom zij moeten winnen. Wij konden niet kiezen en hebben daarom vijf redenen eruit geloot. Hiervan hebben wij een poll gemaakt. De reden die op vrijdag 1 september om 12.00 uur de meeste stemmen heeft gekregen, die wint de TW Steel TW1300.

  prijswinnaar

  Zaterdag 2 september maken we de winnaar op Facebook bekend.

 • Top 5: Wat zijn de duurste horloges in onze webshop?

  Droom jij van een wat duurder horloge? Of heb je zin om even flink met geld te smijten? Wij hebben de vijf duurste horloges in onze shop voor jou op een rijtje gezet.

  TW Steel MS46 5. TW Steel MS46

  5. TW Steel MS46 Maverick - €639,-
  Met de Maverick collectie heeft TW Steel een zeer succesvolle collectie vintage horloges op de markt gebracht. Een van de twee duurste modellen is de MS46, dat 639 euro kost. Dit horloge heeft alles in zich wat vintage horloges tot een succes maken. Een ouderwetse ronde vorm, een beige weizerplaat en een stoere retro leren horlogeband. Natuurlijk kan in een echt vintage horloge geen automatisch uurwerk ontbreken. Dat geldt ook voor de TW Steel MS46. Hierin bevindt zich een zeer betrouwebaar Seiko NH35 uurwerk van japanse makelij.

  4. TW Steel CE7022 4. TW Steel CE7022

  4. TW Steel CE7022 Adesso - €689,-
  TW Steel stond jarenlang bekend om zijn XL horloges. Rond, groot en voorzien van een leren of siliconen band en allemaal voor een mooie prijs. Betaalbare luxe. Met de Adesso collectie is TW Steel wel bij zijn standpunt gebleven, de horloges zijn nog altijd groot, rond en stoer, maar heeft het extra stijl toegevoegd. Het resultaat: stoere elegantie. De TW Steel CE7022 heeft een prachtige moderne twist gekregen. De combinatie van een stalen band, mineraal met saffierglas, Miyota 6S50 chronograaf uurwerk maken dit horloge tot een echte topper in de TW Steel collectie.

  TW Steel CE4015 3. TW Steel CE4015

  3. TW Steel CE4015 Tech - €759,-
  In onze top 5 duurste horloges kan natuurlijk niet een dameshorloge ontbreken. Hou je van stevig wit horloge met de nodige bling bling? Dan heeft TW Steel dit horloge voor jou ontworpen en daarom hebben wij hem in onze webshop. De parelmoeren wijzerplaat maakt hem bijzonder, de Svarovski Sirkonia steentjes maken het horloge af. En wat dacht je van die stijlvolle Italiaanse leren band met crocoprint? Binnenin het horloge bevindt zich een Miyota OS25 uurwerk. Het glas van het de TW Steel CE4015 is gemaakt van het sterkste glassoort ter wereld: saffier.

  Fromanteel GP-1101-024 2. Fromanteel GP-1101-024

  2. Fromanteel GP-1101-024 Pendulum - €1099,-
  Stijlvolle horloges, bij het Nederlandse Fromanteel weten ze hoe ze die moeten maken. De duurste Fromanteel in onze webshop kost 1099 euro. Maar dan heb je ook een bijzonder klokje. De Fromanteel GP-1101-024 uit de Pendulum collectie verwijst naar het verleden. De naam Pendulum verwijst naar het slingeruurwerk dat de familie Fromanteel in 1660 uitvond. Binnin dit 42 millimeter grote horloge zit een Zwitsers ETA 2824-2 uurwerk met een gangreserve van 38 uur. Het glas is van het allersterkste glassoort: saffier.

  TW Steel TWAC10 1. TW Steel TWAC10

  1. TW Steel TWAC10 Apex - €1849,-
  Watdoe je als je als succesvol horlogemerk tien jaar bestaat? Dan zorg je dat je met een bijzonder horloge op de markt komt. TW Steel deed dat met de TWAC10 Apex ter waarde van 1849 euro. op het eerste oog is het een echt TW Steel horloge. Maar waarom moet hij dan zo prijzig zijn. Dat zit niet aan de buitenkant van het horloge, maar vooral van binnen. En in dit geval gaat het natuurlijk om een gelimiteerde oplage. Het 45 millimeter grote horloge beschikt uiteraard over een Zwitsers ETA 7750 automatisch uurwerk. Het glas is van saffier en het horloge beschikt over een geweldige leren horlogeband. Maar het belangrijkste? Met dit TW Steel horloge beschik jij over een van de bijzonderste TW Steel horloges aller tijden.

 • Gouden tips bij het kopen van een nieuwe horlogeband

  Je horlogeband is kapot en er moet een nieuwe komen. Maar waar moet je op letten? Wij geven enkele gouden tips bij het kopen van een nieuwe horloge. Want voor je het weet heb je een bandje gekocht dat niet bij het horloge past.

  Een horlogeband heeft vaak niet zo'n lang leven als het horloge zelf. Zeker als het om een leren, rubberen of siliconen band gaat. Het materiaal slijt en gaat op den duur eens kapot. Dan moet er iets nieuws op. In onze webshop en op internet zijn tal van horlogebanden te vinden. Maar hoe weet je nu welk bandje daadwerkelijk op jouw horloge past?

  breedte van de horlogeband Meet de breedte van jouw horlogeband bij de aanzet

  Hoe breed is de band?
  Het belangrijkste bij een horlogeband is de breedte van de band. Want het bandje moet precies passen. Daarom wordt bij de verkoop van bandjes vrijwel altijd vermeld hoe breed de band is. Hoe kun je dat meten? Natuurlijk door het kapotte bandje te meten op het punt waar hij aan het horloge wordt gezet.

  Maar heb je het bandje niet meer? Dan kun je de breedte meten tussen de twee delen van het horloge waar het bandje tussen komt te zitten. En dat komt  best precies. In de meeste gevallen is het bandje 22 of 24 millimeter breed.

  aanzet van horlogeband Hoe ziet de aanzet van de horlogeband eruit?

  Hoe is de aanzet?
  Je hebt de juiste breedte van jouw horlogeband gevonden. Daarmee ben je nog niet klaar. Belangrijk is om ook naar de aanzet van de horlogeband te kijken. Sommige banden hebben een ronde aanzet, anderen hebben een rechte aanzet. Dat moet dus bij de kast van jouw horloge passen.

  Met deze twee belangrijke tips moet het mogelijk zijn om een nieuwe band te kopen. Maar kom je er niet uit? Natuurlijk helpen wij je graag. Via mail, telefoon of Facebook.

 • Conor McGregor: koning van de ring en de horloges

  Heb je wel eens van Conor McGregor gehoord? De Ier was wereldkampioen MMA-vechten. Een sport waarbij vrijwel alles is toegestaan. Een jongen waar je met een boog omheen loopt in een donker steegje. Maar juweliers lopen met hem weg. Hij heeft namelijk een briljante collectie horloges.

   

  Hoewel hij brand ambassador is van Hublot, draagt hij ook met liefde andere merken. De belangrijkste voorwaarde? Als ze maar poenerig genoeg zijn. Manners Magazine zette de collectie van McGregor hier op een rijtje.

  Gouden Rolex Yacht-Master II

  In het rijtje komt in ieder geval de Rolex Yacht-Master II voor. Een gouden herenklokje ter waarde van 29.000 euro. Mooi klokje. En het sterkt ons in het idee dat gouden horloges op dit moment enorm populair zijn, zoals we onlangs al opmerkten.

  Overigens lijkt Conor McGregor binnenkort weer enkele nieuwe horloges aan zijn verzameling te kunnen toevoegen. Op 26 augustus neemt hij het in Las Vegas, tijdens een gewone bokswedstrijd op tegen Floyd Mayweather jr., veelvoudig wereldkampioen in verschillende gewichtsklassen. En dat gaat ongetwijfeld weer erg veel geld opleveren.

 • Niet thuis? Laat jouw horloge bezorgen bij een parcelshop

  Vind je het vervelend dat je niet thuis bent wanneer een pakketje wordt bezorgd? Bestel je online bij WatchXL, dan heb je nu de mogelijkheid om jouw pakketje te laten bezorgen bij de dichtstbijzijnde DPD Parcelshop.

  DPD Parcelshop Laat jouw horloge nu bezorgen bij een DPD Parcelshop

  Het is gewoon lastig. Je verwacht jouw horloge, maar eigenlijk kun je op dat moment niet thuis zijn.  Het gevolg? Je krijgt het pas een dag later. Of hij wordt bij je buren bezorgd, wat je misschien liever niet wilt. Of je partner is thuis en hij is net diegene die dit horloge cadeau krijgt. Beter dat hij het eerst nog niet ziet. Hoe fijn is het dan dat je het pakketje ook gewoon bij een winkel in de buurt kunt laten bezorgen?

  Sinds enkele maanden werken wij samen met DPD als koerier. Dat had al als groot voordeel dat je via hun trackingsysteem op een uur nauwkeurig weet hoe laat jouw horloge wordt bezorgd. Maar nu bieden wij samen met DPD ook aan dat je jouw pakketje kunt laten bezorgen bij een parcelshop bij jou in de buurt.

  Wat is een parcelshop?

  DPD heeft in heel Nederland een netwerk aan parcelshops. Het komt eigenlijk neer op een samenwerking tussen DPD en een winkel of bijvoorbeeld een benzinepomp. Hier kun je niet alleen pakketjes versturen, maar ook jouw pakketjes heen laten sturen.

  Hoe werkt het?

  Stel dat je jouw pakketje liever niet thuis wilt laten bezorgen. Bij het afrekenen in onze shop kun je dan aangeven dat je jouw pakketje wilt afhalen bij een DPD Parcelshop. Vervolgens krijg je op basis van jouw postcode een serie locaties aangegeven, waarvan je er een kunt uitkiezen. Een dag later, als het pakketje in de parcelshop is bezorgd, krijg je een mailtje waarin staat dat je hem kunt ophalen

  Wat kost bezorging bij een parcelshop?

  Niets, helemaal niets. Als je bij ons een horloge koopt, is de verzending binnen Nederland en België altijd gratis. Dat geldt ook voor de verzending naar een parcelshop.

 • Rafael Nadal stunt met nieuw Richard Mille RM 27-03 horloge

  Rafael Nadal veroverde afgelopen weken weer de harten van horlogeliefhebbers. Tijdens Roland Garros droeg de Spaanse gravelbijter een fantastisch Richard Mille RM 27-03 Tourbillon Rafael Nadal horloge ter waarde van ruim 650.000 euro! Oh, en hij won het toernooi ook.

  Richard Mille RM 27-03 Tourbillon Rafael Nadal Richard Mille RM 27-03 Tourbillon Rafael Nadal (Foto: Richardmille.com)

  Een horloge moet tijdens tennis nogal wat schokken doorstaan. En is het handig? Eigenlijk helemaal niet. Waarom draag je het dan?

  Net zo zwaar als een zweetband

  Natuurlijk, Richard Mille is al jaren sponsor van Nadal. En de Spanjaard zagen wij ook al veel vaker met een horloge op de baan staan. Maar voor Roland Garros 2017 had de Franse ontwerper een nieuw model ontworpen. De Richard Mille RM 27-03 is slechts 35 gram zwaar. Dat is ongeveer net zo zwaar als de zweetband die hij erbij draagt. Bovendien is het horloge tot 10.000G schokbestendig. Dat is enorm! Maar dat maakt dit horloge wel zeer geschikt om mee te sporten.

  Bekijk hier hoe het horloge is gemaakt:

  Richard Mille RM 27-03  beschikt over tourbillon

  Dat gewicht, slechts 35 gram, is natuurlijk bijzonder. Maar in het horloge bevindt zich ook nog eens een tourbillon. In de 18e en 19e eeuw alleen voor de allerrijksten weggelegd en tegenwoordig volldig overbodig. Maar deze speciale features maken de Richard Mille RM 27-03 natuurlijk wel extreem bijzonder.

  Vakantie of horloge?

  Het goede nieuws is dat er niet slechts een exemplaar van dit horloge is gemaakt voor Rafael Nadal. Nee, er zijn in totaal 50 horloges van dit unieke model gemaakt. Misschien een optie om dit jaar de vakantie over te slaan voor dit klokje? Of om flink te gaan trainen totdat je zelf net zo goed bent als Nadal en sponsorcontracten als deze te sluiten?

   

 • TW Steel CS21: Het verhaal achter deze ongelofelijke aanbieding

  TW Steel CS21 TW Steel CS21 nu met korting

  Een TW Steel CS21 voor slechts 149 euro? Goedkoper kom je ze niet tegen. 149 euro voor een nieuw TW Steel horloge, dat is natuurlijk een geweldige prijs. Maar waarom kunnen wij dit horloge eigenlijk zo goedkoop aanbieden?

  Ken je die schreeuwerige reclames van Kruitvat? Ongetwijfeld. Een vrouwenstem roept dagelijks welke producten er deze keer fors zijn afgeprijsd bij Kruitvat. En eerlijk is eerlijk, dat zijn vaak ook mooie aanbiedingen. Dat kan Kruitvat alleen door op het juiste moment groot in te kopen. En daar profiteer je als klant van mee.

  Grote partij TW Steel CS21 horloges

  Wij zijn geen Kruitvat. En een horloge is iets anders dan een pak wasmiddel. Maar eigenlijk werkt het hetzelfde. Wij kregen een grote partij TW Steel CS21 horloges aangeboden. En daarom kunnen wij deze horloges nu tegen een zeer scherpe prijs van slechts 149 euro verkopen. Dus jij profiteert volop mee.

   

  Nieuwe horloges

  De TW Steel CS21 zijn nieuw. Ze komen uit de Canteen Leather collection, een serie horloges die twee jaar geleden op de markt kwam op als opvolger van ongelofelijk populaire Canteen horloges. De CS21 is 45 millimeter groot en beschikt over een Miyota 2415 quartz uurwerk. Dit uurwerk beschikt over een batterij. Het is van de meest gebruikte uurwerk in horloges met drie wijzers en een datumvenster.

  Krijg ik wel gewoon 2 jaar garantie?

  Ja, natuurlijk. Als officieel TW Steel dealer geven wij op elk nieuw horloge twee jaar garantie. Mocht er iets mankeren aan bijvoorbeeld het uurwerk, dan laten wij dit voor jou repareren door TW Steel.

  Nog veel meer TW Steel aanbiedingen

  Een prachtige aanbieding, daar zijn we het denk ik over eens. Maar wat als je de CS21 nu niet mooi vindt? Dan heb je meer dan geluk, want wij hebben op dit moment verschillende andere TW Steel aanbiedingen tegen superscherpe prijzen.

   

   

 • TW Steel sale: 24 nieuwe modellen met korting

  TW Steel CS63 TW Steel CS63

  Het is TW Steel sale bij WatchXL. De komende weken rekenen we kortingen die oplopen tot ruim 50 procent.

  Verschillende oude TW Steel modellen waren al in de aanbieding, vanaf vandaag zijn daar ook 24 nieuwe horloges uit de Canteen Bracelet en Canteen Leather collectie bij gekomen. Het gaat om standaard quartz modellen, chronograaf horloges en automatische horloges.

  Canteen Bracelet collectie

  TW Steel CB216 TW Steel CB216

  De Canteen Bracelet collectie is de opvolger van de zeer populaire TW Steel Canteen serie. In de nieuwe serie heeft de leren band plaatsgemaakt voor een stoere stalen band. Waar deze horloges normaal vanaf 299 euro te koop zijn, vind je ze ze nu in onze webshop vanaf 199 euro.

  Canteen Leather collectie

  Daarnaast zijn verschillende horloges uit de Canteen leather collectie nu ook fors afgeprijsd. De stoere collectie is een doorontwikkelde versie van de originele Canteen horloges. Groot, rond en met een leren band. Net iets luxer dan de oude collectie en met een iets modernere wijzerplaat. Nu ook met kortingen die oplopen tot ruim 50 procent.

  De TW Steel sale duurt zo lang de voorraad strekt. Voor halverwege juni verwachten de afgeprijsde horloges te ontvangen. Maar nu kun je alvast jouw favoriete horloge bestellen en hem daarmee reserveren.

 • Hoe werkt een tachymeter?

  Heb je je ooit afgevraagd hoe een tachymeter werkt? Of wat het eigenlijk is? Of wat die cijfers op de lunette om rondom de wijzerplaat van je horloge eigenlijk betekenen? Helemaal niet zo vreemd, want het is niet iets wat je dagelijks gebruikt.

  Is het voor de decoratie, die cijfers op de lunette van je horloge? Nee zeker niet. Ze kunnen er staan voor het duiken (zoals we in deze blog uitleggen) of om snelheid te meten. In dat laatste geval gaat het om een tachymeter.

  Waar een duikhorloge de cijfers 50, 40, 30, 20 en 10 op de ring rondom het glas heeft staan, begint dat bij een een tachymeter doorgaans rond de 400. Overigens niet bij de 12 zoals we gewend zijn, maar tussen de 1 en 2. Langzaam lopen die cijfers terug tot 60, wat boven de 12 staat. Waarom zo'n vreemde telling? Dat leggen we je graag uit.

  Fromanteel 85-0304-020 Fromanteel 85-0304-020 met tachymeter

  Hoe werkt de tachymeter?
  Een tachymeter is ontwikkeld om snelheid te meten. En eigenlijk werkt het heel eenvoudig. Het belangrijkste is dat je een afstand van precies 1.000 meter moet hebben met een begin- en eindpunt. Op het moment dat een voertuig het beginpunt passeert, zet je de chronograaf van je horloge aan. Wanneer het voertuig vervolgens het eindpunt na 1.000 meter passeert, stop je de stopwatch.

  En nu?
  Op dit moment weet je dus hoe hard het voertuig heeft gereden over een afstand van 1.000 meter. Met deze gegevens kun je heel ingewikkeld gaan rekenen hoe hard het voertuig heeft gereden. Maar de tachymeter maakt dit overbodig. De secondewijzer van jouw horloge wijst namelijk naar een punt op de tachymeter. Dit is de gemiddelde snelheid die het voertuig reed over een de kilometer die jij hebt gemeten.

  TW Steel CB24 TW Steel CB24 met duidelijke tachymeter

  Voorbeeld
  In veertig seconden legt het gemeten voertuig exact een kilometer af. De secondewijzer van jouw horloge wijst niet alleen de 8 aan, hij wijst ook naar een getal op je tachymeter: 90. Het voertuig reed dus gemiddeld 90 kilometer per uur.

  Klopt dat?
  We gaan het even narekenen. Als je 60 kilometer in een uur hebt afgelegd, dan heb je gemiddeld iedere minuut een kilometer gereden, aangezien een uur uit 60 minuten bestaat. Als je 90 kilometer hebt gereden in een uur, hoeveel seconden doe je dan over een kilometer? Deel 60 (minuten) door 90 (kilometer). Dat is 0.66666666667, ofwel 2/3. 2/3 van een minuut is 40 seconden en daar staat dat het voertuig gemiddeld 90 kilometer per uur reed.

  Nadeel van een tachymeter
  Een tachymeter heeft een groot nadeel. In principe kun je alleen snelheden meten tot 60 kilometer per uur. Sommige horlogemerken hebben daar iets opgevonden. Die laten 55 en 50 kilometer per uur ook nog terugkomen aan de rechterzijde van de 12. Maar hierbij gebruik je dus meer dan zestig seconden de tijd voor.

 • De tien tofste gouden horloges

  De een noemt het kitsch, de ander is er dol op: gouden horloges. En eerlijk is eerlijk, het heeft zeker iets! In onze shop vind je verschillende gouden horloges. De een heeft iets meer goud dan de ander. Wij hebben een top 10 gemaakt met de tofste gouden horloges. Klik op de foto voor meer informatie over het horloge.

  TW Steel CE7016 10. TW Steel CE7016

  10. TW Steel CE7016
  Bij de TW Steel CE7016 zou je soms haast vergeten dat het horloge een roségouden kast heeft. Dat komt door de prachtige combinatie met de blauwe wijzerplaat en blauwe leren band. Stoort dat? In geen enkel geval. Het stijlvolle horloge uit de Adesso collectie beschikt over een Miyota 6S10 uurwerk met chronograaf en datumfunctie.

  Diesel DZ4344 9. Diesel DZ4344

  9. Diesel DZ4344
  Ben je een liefhebber van roségoud, maar moet het niet overdreven worden? De Diesel DZ4344 heeft een roségouden stalen kast met een zwarte wijzerplaat met stijlvolle roségouden accenten. Het zwart van de wijzerplaat komt terug in de zwarte leren horlogeband. Met een diameter van 52 millimeter is het een echt XXL horloge. Het beschikt over een betrouwbaar Japans Miyota uurwerk met chronograaf.

  Diesel DZ7333 8. Diesel DZ7333

  8. Diesel DZ7333
  Alleen voor de liefhebbers van echte XXL horloges: de Diesel DZ7333! Maar liefst 57 millimeter in doorsnee en dan rekenen we de kronen nog niet eens mee. Het heren horloge heeft een gouden stalen band met een gouden stalen kast. Daarnaast is de zwarte wijzerplaat ook voorzien van allerlei gouden attributen. De Diesel DZ7333 is een multifunctioneel horloge met chronograaf, datumweergave en vier verschillende tijdzones.

  TW Steel CS74 7. TW Steel CS74

  7. TW Steel CS74
  Roségoud en zwart, een prachtige combinatie. Het versterkt de roségouden kleur van de TW Steel CS74. Dit 50 millimeter grote herenhorloge heeft een roségouden stalen kast en een wijzerplaat met verschillende stijlvolle roségouden accenten. Die accenten komen ook terug in de twee roségouden dots in de zwarte leren band. Binnenin het horloge zit een Miyota 6S21 chronograaf uurwerk. Het glas van het horloge is van gehard mineraal met een saffier coating. Dit zorgt ervoor dat het glas extra goed is beveiligd tegen krassen.

  Armani AR5857 6. Armani AR5857

  6. Emporio Armani AR5857
  Hou je van duikhorloges en ben je een liefhebber van goud? Armani combineert het in de AR5857. Een mooi gouden band gecombineerd met een gouden kast. Met een diameter van 43 millimeter is het niet een erg groot horloge, maar zeker wel stijlvol. Voor een duikhorloge heeft het alles. Een draaibare duikring en oplichtende wijzers. Toch is duiken met dit horloge geen optie. Het is tot 50 meter meter waterdicht en daarom alleen geschikt om te dragen tijdens het douchen.

  TW Steel CB402 5. TW Steel CB402

  5. TW Steel CB402
  Een dameshorloge in deze lijst die wordt gedomineerd door herenhorloges. De TW Steel CB402 is een roségouden horloge met een diameter van 40 millimeter. Voor de dames die houden van TW Steel horloges, maar ze eigenlijk allemaal veel te groot vinden. Met een roségouden stalen band, kast en wijzerplaat is dit een bijzonder stijlvol horloge.

  Diesel DZ7363 4. Diesel DZ7363

  4.Diesel DZ7363
  De een vindt hem prachtig, de ander moet er niet aan denken om hem te dragen: De Diesel DZ7363. Dit horloge is gemaakt voor mannen met een uitgesproken mening. Met zijn gouden stalen kast en gouden wijzerplaat is het een absolute eye catcher. De zwarte wijzerplaat past perfect bij de gouden kleuren. Het multifunctionele horloge beschikt over een chronograaf, 24-uursklok, datumvenster en een tweede tijdzone.

  Armani AR1893 3. Armani AR1893

  3. Emporio Armani AR1893
  Hou je van stijl? Mag het allemaal iets subtieler zijn? Dat zit met de Armani AR1893 helemaal goed. Het horloge is 43 millimeter groot en 12 millimeter dik. Dus niet zo'n enorme joekel voor om je pols. Maar opvallen doe je zeker, in de meest positieve zin van het woord. Naast een gouden kast en gouden stalen band heeft het ook goudkleurige wijzers. Voor de sportive touch heeft beschikt het horloge over een Miyota uurwerk met chronograaf functie.

  Diesel DZ4360 2. Diesel DZ4360

  2. Diesel DZ4360
  Goud! Nou ja, roségoud is wat er blinkt bij de Diesel DZ4360. Alles is roségoudkleurig. Van de stalen band en kast tot aan de wijzerplaat. Enige dissonanten? De lichtgevende strepen op de wijzers en uurmarkeringen. Het 52 millimeter grote herenhorloge uit de Mega Chief collectie van Diesel heeft een Japans Miyota uurwerk met chronograaf. En draag je hem tijdens het zwemmen? Geen paniek. Met een waterdichtheid tot 100 meter is dat geen enkel probleem.

  TW Steel CB102 1. TW Steel CB102

  1. TW Steel CB102
  Je houdt van gouden horloges? Dan is de TW Steel CB102 een must have. Het horloge is volledig goudkleurig! Een gouden stalen band, een gouden kast en een sunray gouden wijzerplaat met goudkleurige wijzers. Wat wil je nog meer? Natuurlijk, kwaliteit. En dat is met een TW Steel horloge natuurlijk vanzelfsprekend. Binnenin bevindt zich een Miyota 2415 uurwerk. Bovendien is het dankzij de geschroefde deksel ook tot 100 meter waterdicht. Een topper voor wie van goud houdt.

  Stem zelf
  Wij kunnen natuurlijk wel onze top 10 maken, maar welk horloge uit deze top 10 vind jij nu de tofste. Stem nu op deze poll:

  Welk horloge uit deze top 10 vind jij het tofste?
  10. TW Steel CE7016
  9. Diesel DZ4344
  8. Diesel DZ7333
  7. TW Steel CS74
  6. Emporio Armani AR5857
  5. TW Steel CB402
  4.Diesel DZ7363
  3. Emporio Armani AR1893
  2. Diesel DZ4360
  1. TW Steel CB102

  SurveyMaker

 • TW Steel Marc Coblen horloges populair: aanbod uitgebreid

  TW Steel TWMC57 Marc Coblen horlogeset TW Steel TWMC57 Marc Coblen horlogeset

  Jeetje, we zijn een beetje overdonderd geraakt door de populairiteit van de nieuwe TW Steel Marc Coblen horloges. Daarom hebben we nu verschillende andere MC Edition modellen in onze webshop opgenomen.

  Warme broodjes
  Twee weken geleden begonnen we met de verkoop van de TWMC66 en TWMC67. Deze horloges zijn los verkrijgbaar of in een set. Nooit hadden wij verwacht dat ze zo populair zouden zijn. Als warme broodjes gingen ze over de digitale toonbank.

  Inmiddels hebben wij de hand weten te leggen op vier andere modellen: de TWMC57, TWMC58, TWMC59 en TWMC60. Ook deze horloges zijn los verkrijgbaar of in een set.

  TW Steel TWMC58 Marc Coblen horlogeset TW Steel TWMC58 Marc Coblen horlogeset

  Wat is het geheim van de TW Steel Marc Coblen edition?
  De Marc Coblen Edition is een unieke serie horloges die in een beperkte oplage zijn gemaakt. De horloges hebben een verwisselbare lunette en een verwisselbare horlogeband. In een handomdraai kun je jouw horloge een compleet andere uitstraling geven.

  Wat heb je hieraan als je geen andere horlogebanden of lunettes hebt? Daar is aangedacht. Natuurlijk zijn de lunettes en bandjes los verkrijgbaar. Maar voor dertig euro extra kun je het horloge ook als set kopen. Daarbij krijg je twee extra horlogebanden en een andere lunette.

  In dit filmpje laten we zien bij de TWMC67 zien hoe eenvoudig je de band en lunette kunt verwisselen:

  Bekijk alle TW Steel Marc Coblen horloges hier.

   

   

 • DPD is onze nieuwe koerier: nu ook bezorging op zaterdag

  Goed nieuws! We hebben een nieuwe koerier. Jouw bestelde horloge wordt in het vervolg verzonden met DPD. En dat heeft veel voordelen!

  DPD DPD is onze nieuwe koerier

  We kregen regelmatig vragen over hoe laat een pakketje zou worden bezorgd en of het pakketje ook op zaterdag kon worden bezorgd. Lang was dit lastig voor ons om te regelen. Maar vanaf nu kun je dit vanaf donderdagmiddag 15.00 uur zelf aangeven. En je betaalt er niets voor.

  Bestel je een pakketje op een doordeweekse dag voor 14.00 uur? Dan bezorgt DPD het de volgende dag. Standaard krijg je een mail toegestuurd met de track and trace gegevens, zodat je zelf kunt zien hoe laat jouw pakketje de volgende dag wordt bezorgd.

  Bestel je een horlogebandje? Die versturen we via de brievenbuspost. Natuurlijk ook gratis.

  Is er verder iets veranderd? Nee, helemaal niets. Natuurlijk versturen wij jouw pakketje nog steeds verzekerd. En natuurlijk pakken wij onze pakketjes nog altijd met de grootst mogelijk zorg in. Maar bestel je nu op vrijdag voor 14.00 uur, dan wordt het de volgende dag bezorgd. Wel zo prettig toch?

Artikelen 1 tot 20 van 185 totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10