Yamaha, Valentino Rossi en TW Steel komen met goedkope fanhorloges

Waren de TW Steel Valentino Rossi horloges tot nu toe voor jou te duur? Of vond je ze gewoon niet mooi? Yamaha, VR46 (het bedrijf van Valentino Rossi) en TW Steel hebben nu de handen ineen geslagen. Het resultaat is het nieuwe horlogemerk Yamaha VR46 met sportieve horloges voor slechts 99 euro.

Yamaha VR46 by TW Steel VR2 Yamaha VR46 by TW Steel VR2

yamaha VR46 logo yamaha VR46 logo

Made by TW Steel

Het nieuwe merk heet Yamaha VR46 en de horloges worden gemaakt door TW Steel. Dankzij deze unieke samenwerking is er een fantastische combinatie ontstaan tussen de sportiviteit van Yamaha en Valentino Rossi en de kwaliteit van TW Steel.

Twee stijlen

Binnen het nieuwe merk zijn er twee lijnen. Aan de ene kant bestaan er de Yamaha Factory Racing horloges. Deze horloges dragen op hun wijzerplaat en op de deksel het Yamaha Factory Racing logo. Aan de andere kant zijn er de VR46 horloges, horloges in de stijl van Valentino Rossi. De horloges hebben op de wijzerplaat het VR46 logo en daarnaast is het nummer 46 duidelijk aanwezig.

Hoge kwaliteit

Yamaha VR46 by TW Steel Y2 Yamaha VR46 by TW Steel Y2

De Yamaha VR46 horloges zijn verkrijgbaar in de maten 40 en 45 millimeter. Ze hebben een siliconen of nato horlogeband. Dit wordt gecombineerd met een kast en wijzerplaat van carbon, waardoor een lichtgewicht horloge is ontstaan. De deksel van de horloges is van staal.

Binnenin de horloges bevindt zich een Miyota 2115 quartz uurwerk met datumfunctie. Afgewerkt met kraswerend gehard mineraalglas kunnen deze horloges tegen een stootje. Bovendien zijn ze tot 100 meter waterbestendig, waardoor deze horloges niet af hoeft te doen tijdens het zwemmen en douchen.

Yamaha VR46 by TW Steel VR10 Yamaha VR46 by TW Steel VR10

Scherp geprijsd

De nieuwe Yamaha VR46 by TW Steel horloges kosten slechts 99 euro. Dat is veel goedkoper dan we doorgaans van TW Steel gewend zijn. De horloges van het Nederlandse merk zijn doorgaans verkrijgbaar vanaf 200 euro. De TW Steel TW935, het goedkoopste Valentino Rossi van TW Steel kost bijvoorbeeld 379 euro. De TW Steel TW925 Yamaha Factory Racing kost zelfs 549 euro.

Yamaha Factory Racing

Het Yamaha Factory Racing Team bestaat uit de coureurs Valentino Rossi en Jorge Lorenzo. Het duo eindigde in het seizoen 2014 als tweede en derde in het WK MotoGP. TW Steel is partner van het raceteam.

2 jaar garantie

Bestel nu een Yamaha VR46 horloge online bij WatchXL. Wij zijn officieel dealer. Daarom bieden wij standaard twee jaar fabrieksgarantie. Alle horloges liggen bij ons op voorraad, zodat wij snel kunnen leveren.