Werk jij ook thuis? WatchXL werkt waar dat mogelijk is thuis, bezorging volgens RIVM richtlijnen

Bezorging WatchXL
Het zijn rare tijden. Alle scholen dicht, kroegen, cafés, restaurants etc. allemaal gesloten. En bij de bedrijven waar dat kan wordt zoveel mogelijk thuis gewerkt. Ook bij WatchXL proberen we zoveel mogelijk op afstand te werken. Uiteraard gaan bestellingen gewoon door. Je kunt gewoon bij ons bestellen en op werkdagen voor 15.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Maar je kunt contactloos tekenen voor ontvangst, zo loop je geen enkel risico op besmetting.

 

Flatten the curve

Wel willen we hierbij alle zorgmedewerkers maar ook een ieder die met Corona in aanraking komt een flink hart onder de riem steken. Coronavirus: Flatten the curve: Samen doen we dit!

 

WatchXL bezorging volgens RIVM-richtlijnen

Onze producten worden bezorgd met PostNL of UPS en dat gaat volgens de RIVM-richtlijnen:
Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. De pakketten worden daarom zoals gebruikelijk bezorgd.

 

Voorkomen verspreiding virus

WatchXL en de bezorgdiensten waar we gebruik van maken volgen de RIVM-richtlijnen en we nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We zorgen er voor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken.

 

Voorbereiding

De bezorging bereidt zich voor op verschillende scenario’s, zodat men de dienstverlening kan continueren. Nogmaals: de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan daarbij voorop.

Voor specifieke gezondheidsvragen verwijzen wij je naar de website van het RIVM.