Voorkom teleurstellingen: bestel op tijd voor de feestdagen

bestel op tijd met de feestdagen
De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat niet alleen wij maar ook de bezorgers het behoorlijk druk hebben. WatchXL garandeert jou dat bestellingen op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst nog dezelfde werkdag worden verzonden (mits bij het product een andere levertijd staat vermeld). En meestal heb jij het dan de volgende dag al in huis. Maar ook wij zijn afhankelijk van de bezorgservice van PostNL, UPS enz. en die hebben het de komende periode best wel druk! Wij adviseren je dan ook om op tijd te bestellen om zo teleurstellingen te voorkomen.

 

Onze tip

Om teleurstellingen te voorkomen, bestel ruim voor de feestdagen. Dat is ons advies aan jou. Het heeft twee grote voordelen:

1. Mocht er vertraging optreden bij de verzending, dan ontvang je het horloge toch ruim op tijd
2. Bestel je op tijd, dan ben je er ook zeker van dat het horloge op voorraad ligt. Geen teleurstellingen dus als je paar dagen later terugkomt in onze shop en het horloge blijkt uitverkocht.

Zeker voor veel horloges die fors zijn afgeprijsd in onze shop geldt punt 2. We hebben van deze modellen maar beperkte voorraden. Zijn ze op, dan zijn ze ook echt op. En dan gaat die unieke vette korting aan jouw neus voorbij. Dat zou bijzonder jammer zijn.