Valentino Rossi naar Dutch TT Assen; Wegraceheld met eigen horlogemerk

TW Steel TW937 TW Steel TW937 Valentino Rossi

Hij is misschien wel de beste motorcoureur ooit en hij heeft zijn eigen horlogelijn in samenwerking met TW Steel. Deze week doet Valentino Rossi mee aan de Dutch TT in Assen. Wij werpen een blik op zijn eigen horlogelijn.

Het was enkele jaren geleden dat het Yamaha Factory Racing team, dat actief is in de MotoGP, een horlogepartner zocht. Dat een van de top MotoGP teams uitkwam bij TW Steel is op zich niet vreemd. TW Steel horloges worden over de hele wereld verkocht en het Nederlandse merk was al actief in de autosport. Een uitstekende combinatie.

TW Steel TW926 TW Steel TW926 Yamaha Factory Racing

Yamaha horloges
In eerste instantie kwam TW Steel met een stoere en sportieve serie Yamaha horloges. En toen was het wachten op Valentino Rossi horloges. En wachten. Maar het was het wachten waard. Drie schitterende klokken waren het resultaat.

Nummer 46
De TW935 en TW936 zijn pilot modellen. De TW Steel TW937 is een 48 millimeter groot Tech model. De horloges hebben alle drie een chronograaf, waarin het nummer 46 subtiel staat vermeld. Het Tech model kost 579 euro, de Pilot modellen zijn verkrijgbaar vanaf 379 euro.

Het zijn typische TW Steel prijzen, maar Valentino Rossi denkt ook aan zijn minder vermogende fans. Samen met TW Steel heeft hij een serie horloges toegevoegd aan zijn merk VR46.

VR46 by TW Steel VR2 VR46 by TW Steel in de kleuren van Valentino Rossi

VR46 by TW Steel horloges voor slechts 99 euro
De VR46 horloges zijn net als Valentino sportief, kleurrijk en groot. En ze zijn met een prijs van 99 euro superscherp geprijsd. Voor dat bedrag krijg je een tophorloge, dat is gemaakt door TW Steel. De lichtgewicht horloges hebben een kast van carbon, beschikken over een Miyota 2115 uurwerk en zijn afgewerkt met een silliconen of canvas band. Natuurlijk komt nummer 46 duidelijk terug in de klokjes.

De VR46 by TW Steel horloges zijn verkrijgbaar in een 40 en 45 millimeter versie. Bekijk ze nu allemaal hier.