Top 5 toffe duikhorloges

TW Steel TW705 TW Steel TW705

Met dit mooie weer wil je dolgraag een duik in het water nemen, snorkelen of misschien wel duiken met perslucht. Lang niet elk horloge is hiervoor geschikt. Wij hebben de 5 meest toffe duikhorloges uit ons assortiment op een rijtje gezet.

1 TW Steel TW705 Grandeur

Draag je een duikhorloge voor het duiken of omdat het gewoon een mooi klokje is? Bij de TW Steel TW705 is de combinatie geweldig. Met een waterdichtheid tot 200 meter zeer geschikt voor het duiken in zee en qua uiterlijk een supertof model. Er hangt wel een prijskaartje aan: 559 euro. Maar dan heb je wel het beste wat TW Steel horloges te bieden heeft.

tauchmeister T0255 tauchmeister T0255

2 Tauchmeister T0255 Diver Craft

De naam zegt het al. Tauchmeister horloges zijn ontworpen met de liefde voor duiken. En het aangename is dat Tauchmeister veel kwaliteit levert voor een scherpe prijs. Dat geldt ook absoluut voor de Tauchmeister T0255. Dit duikershorloge, dat waterdicht is tot 1000 meter, kost slechts 169 euro. Het heeft een automatisch uurwerk en het glas is van saffier. Het mooie van de T0255 is dat het ook zeer geschikt is voor mensen die gewoon graag een groot horloge dragen (52 millimeter).

U-Boat 6448 U-Boat 6448

3 U-Boat 6448 Classico

U-Boat horloges zijn misschien wel de koningen of koninginnen onder de duikhorloges. Ooit bedoeld voor officieren van onderzeeƫrs, tegenwoordig zijn het echte stijliconen. Ik had alle U-Boat horloges hier kunnen plaatsen, maar heb gekozen voor de U-Boat 6448 Classico. Een klassiek model dat helemaal van deze tijd is. De 6448 is 47 millimeter groot, heeft een automatisch uurwerk en beschikt over saffierglas. Maar het allerbelangrijkste, het duikhorloge is waterdicht tot maar liefst 1000 meter! Buiten dat het gewoon een superhip horloge is, kun je dieper zwemmen dan dat je ooit tevoren hebt gedaan!

Retrowerk R013 Retrowerk R013

4 Retrowerk R013

Je moet ervan houden de retrohorloges van het Duitse Retrowerk. Maar liefhebbers zijn er dol op. Dat geldt ook zeker voor de Retrowerk R013. Dit horloge is gebaseerd op het duiken van vroeger. Een zeer modern horloge dat is gestoken in een romantisch uiterlijk. De R013 heeft veel weg van de duikpakken van vroeger. Daarnaast is het dankzij een waterdichtheid van 200 meter, zelf ook geschikt voor alle vormen van watersport. Krijg jij ook zulke romantische gevoelens bij dit horloge? Momenteel is het stevig afgeprijsd!

MWG Deep Diver-01 MWG Deep Diver-01

5 MWG Deep Diver-01

Het onbekendste horloge in deze ranglijst is de MWG Deep Diver-01. Maar onbekend maakt niet onbemind! Molarity Watch Group (MWG) heeft in korte tijd veel fans gekregen in Aziƫ en timmert nu ook flink aan de weg in Europa. Met de Deep Diver-1 hebben ze een duikhorloge gemaakt dat waterdicht is tot 2000 meter (!). Met een bedrag van 399 euro is de Deep Diver-1 zeer scherp geprijsd. Het horloge beschikt over gehard mineraalglas met een saffier laagje. Het uurwerk is van Citizen Miyota.