Met Aeromeister horloges in de wolken

In iedere man schuilt een piloot. Daar zijn ze bij Aeromeister -1880- van overtuigd. Een stemmetje dat roept om een avontuurlijk leven in de wolken. Helaas is dat voor velen niet weggelegd. Maar met een Aeromeister horloge om je pols kom je wel erg dicht bij het leven van een vliegenier.

Aeromeister horloges brengen jou vlakbij jouw pilotendroom Aeromeister horloges brengen jou vlakbij jouw pilotendroom

Aeromeister AM1001-1 limited edition Aeromeister AM1001-1 limited edition

De Aeromeister horloges zijn bijzonder goed geslaagd. Ze roepen beelden op van cargo piloten met olie op hun handen, die onder zware weersomstandigheden met veel moeite hun kist aan de grond weten te zetten. Maar dat betekent niet dat de piloten horloges niet door de gewone man kunnen worden gedragen. Integendeel. Aeromeister horloges zijn juist geschikt om tijdens iedere gelegenheid te dragen. De horloges zien er netjes uit, hebben iets sportiefs en zijn kwalitatief sterk.

Bij Aeromeister hebben ze veel oog voor details. De wijzerplaten zijn rijkelijk gevuld met leuke details en alle horloges zijn voorzien van een Japans uurwerk met chronograaf. Daarnaast beschikken de piloothorloges over een geborstelde edelstalen kast en gehard mineraalglas. Ze zijn getest onder de meest extreme omstandigheden. Want een Aeromeister horloge moet het altijd doen.

Momenteel zijn er 12 verschillende Aeromeister modellen verkrijgbaar. De prijzen variëren van 139 tot 249 euro. Klapstuk is het Aeromeister AM1001 Meister series limited edition horloge.