En de winnaar van het Valentino Rossi horloge is....

Dave Mulders is de winnaar van dit Valentino Rossi horloge Dit VR46 horloge is gewonnen door Dave Mulders

Dave Mulders. Hartelijk gefeliciteerd! Hij was een van de tientallen deelnemers aan onze TT-actie die de juiste positie van Valentino Rossi tijdens de Dutch TT voorspelde: eerste. Dave had het geluk dat hij tijdens de loting als eerste uit de hoge hoed kwam.

Naast een Valentino Rossi horloge gaven wij ook een Yamaha Factory Racing Team jack en rugzak weg. Deze gaan respectievelijk naar Esmëe Middendorp en Benjamin Overvliet. Hartelijk gefeliciteerd!

Valentino Rossi en TW Steel
Motorcoureur Valentino Rossi heeft samen met TW Steel een eigen horlogelijn: VR46 by TW Steel. Deze lichtgewicht horloges hebben alle kenmerken die Valentino Rossi ook heeft. Ze zijn sportief, kleurrijk en hartstikke hip. Uiteraard ontbreekt het nummer 46 niet op de wijzerplaat. De horloges kosten slechts 99 euro.

Kijk de Dutch TT 2015 terug
Heeft u ook zo genoten van de Dutch TT 2015? Valentino Rossi en Marc Marquez maakten er in de MotoGP een heuse titanenstrijd van, met een geweldige ontknoping in de allerlaatste S-bocht. Bekijk hier de beelden van de Dutch TT 2015 terug.