December drukte: Voorkom teleurstelling, bestel op tijd!

December drukte: Bestel op tijd voor kerst bij WatchXL
Groot in het nieuws afgelopen week: PostNL kampt met enorme storing. Lekker dan! Heb je net iets besteld, verwacht je dat het snel in huis is en dan loopt het vertraging op. Erg vervelend. Vertraging: dat wil je niet. Die dingen gebeuren helaas wel, we bestellen met z'n allen steeds meer online. Bestel je bij WatchXL weet dan dat we er uiteraard alles aan doen om je bestelling tijdig te versturen. Maar ook wij zijn afhankelijk van de pakketbezorging!

 

Bekijk ons horlogeassortiment>

 

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden

Bestel je op werkdagen voor 15.00 uur bij WatchXL dan kun je er op rekenen dat we jouw bestelling dezelfde werkdag nog versturen (tenzij er een andere levertijd bij het product staat vermeld). Normaal gesproken heb je jouw bestelling dan zeker de volgende dag in huis maar in december kan het wel eens langer duren want de pakketdiensten hebben het... Druk, drukker, drukst!

 

Geen bevestiging gekregen?

We adviseren je daarom om tijdig te bestellen zodat je niet met Kerst zonder een cadeautje zit. Je krijgt van WatchXL altijd een mailtje met de track en trace zodat je de bestelling kunt volgen. Heb je geen mailtje gekregen kijk dan vooral ook ff in de spammap van je e-mail, daar belanden dit soort mailtjes regelmatig in.

 

Contact met WatchXL

Heb je vragen over je bestelling, of heb je geen track en trace gekregen? Mail ons gerust via info@watchxl.nl of bel: 0592-707213