Dames horloge Sale voor Moederdag

dames horloge moederdag WatchXL
Het is bijna weer zover: op 13 mei is het Moederdag. De zoektocht naar een geschikt moederdagcadeau kan weer beginnen. Wij hebben speciaal voor Moederdag een aantal dames horloges en unisex horloges in de aanbieding. Voordelige merkhorloges met 2 jaar garantie (1 jaar op demohorloges) en snelle levering (op werkdagen besteld voor 14.00 uur = volgende werkdag in huis). Lees snel verder of bekijk de aanbiedingen>

 

WatchXL: stoere dameshorloges

dames horloge sale tw steel Pink Ribbon TW Steel Pink Ribbon

Je weet natuurlijk dat wij vooral heel veel stoere XL herenhorloges verkopen, maar ook voor dames hebben we best wel een aantal bijzondere uurwerken in ons assortiment.
De TW Steel Pink Ribbon horloges bijvoorbeeld: fraaie horloges met opvallende roze tinten waarmee je ook nog eens bijdraagt aan een goed doel want van elk horloge gaat een deel van de opbrengst naar Pink Ribbon.

Maar ook de TW Steel Canteencollectie bevat een aantal uitgesproken dameshorloges waar je prima mee voor de dag kunt komen. Polshorloges met een stalen band, maar ook horloges met silliconenbandjes kom je tegen in deze collectie.

Misschien houdt moeders meer van goudkleurige horloges? Dan is dit goudkleurige (met blingbling lunette!) TW309 Canteen dameshorloge wellicht een geschikt moederdagpresentje. Afgeprijsd van €379,00 voor €199,00.

 

Dames horloge sale Moederdag TW309 TW Steel TW309

Iets minder uitgesproken maar zeker niet minder opvallend is deze turquoise TW Steel TW525 Canteen. Afgeprijsd van €199,00 voor €129,00. De Canteencollectie bestaat sowieso al uit een groot aantal kleurige en opvallende uurwerken. De TW525 is een dameshorloge met de karakteristieke TW Steel kroonkap.

 

Dames Horloge Sale Moederdag Jcob JCW003-SS01 Jcob JCW003-SS01

Maar ook ‘onze eigen’ Jcob Einzeiger horloges passen perfect om de pols van de 'ladies': vooral de JCW003-SS01 is een smaakvolle Einzeiger met een prachtige milanese armband die heerlijk om de pols draagt en bovenal ook erg sierlijk is.

 

30 dagen retourgarantie

Dames Horloge Sale Moederdag TW Steel TW525 Canteen TW Steel TW525

Het is natuurlijk altijd afwachten of een door jou gekozen moederdagcadeautje in goede aarde valt, smaken verschillen bovendien. Daarom garanderen we je dat je de bij ons bestelde horloges binnen 30 dagen kunt ruilen voor een ander exemplaar of kunt laten crediteren. Bevalt het horloge toch niet dan kan het gewoon (mits ongedragen) geretourneerd worden.

 

WebwinkelKeur & Achter afbetalen

Online bestellen is altijd weer een uitdaging. Je moet maar afwachten of een website betrouwbaar is of je bestelling aankomt. Bij WatchXL kunt u vertrouwd en met zekerheid uw bestelling plaatsen. WatchXL is aangesloten bij WebwinkelKeur zodat je bij ons veilig kunt bestellen. Betalen kan bovendien bij ons ook achteraf.

 

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment voor Moederdag? Bekijk hier de aanbiedingen.
Heb je vragen of wil je meer informatie bijvoorbeeld over een bepaald horloge? Neem dan gerust contact met ons op: info@watchxl.com of tel. 0592 707213.