Conor McGregor: koning van de ring en de horloges

Heb je wel eens van Conor McGregor gehoord? De Ier was wereldkampioen MMA-vechten. Een sport waarbij vrijwel alles is toegestaan. Een jongen waar je met een boog omheen loopt in een donker steegje. Maar juweliers lopen met hem weg. Hij heeft namelijk een briljante collectie horloges.

 

Hoewel hij brand ambassador is van Hublot, draagt hij ook met liefde andere merken. De belangrijkste voorwaarde? Als ze maar poenerig genoeg zijn. Manners Magazine zette de collectie van McGregor hier op een rijtje.

Gouden Rolex Yacht-Master II

In het rijtje komt in ieder geval de Rolex Yacht-Master II voor. Een gouden herenklokje ter waarde van 29.000 euro. Mooi klokje. En het sterkt ons in het idee dat gouden horloges op dit moment enorm populair zijn, zoals we onlangs al opmerkten.

Overigens lijkt Conor McGregor binnenkort weer enkele nieuwe horloges aan zijn verzameling te kunnen toevoegen. Op 26 augustus neemt hij het in Las Vegas, tijdens een gewone bokswedstrijd op tegen Floyd Mayweather jr., veelvoudig wereldkampioen in verschillende gewichtsklassen. En dat gaat ongetwijfeld weer erg veel geld opleveren.